• Ett hjärtligt TACK

  till Er alla – medlemmar, gäster, instruktörer och sponsorer, för en fantastisk helg! Jag vill även tacka Ida på Vilhelmina Folkets Hus för ditt fina engagemang i Bodycentergalan. Resultatet blev otroligt GLITTRIGT, uppskattat och helt perfekt. Glöm inte att hälsa kocken att ALLA pratar om den förstklassiga buffén Ni serverade :)

  Min mentor i gymbranchen Hans på H2 Sports har så länge jag känt honom sagt ”De första 20 åren i yrket är hundår!” Nu kliver vi alltså in i andra halvlek av uppförsbackar, motvind och kuperad terräng (vilket jag lärt mig gilla ganska skarpt) och om ni följer med lovar jag att göra mitt yttersta för att peppa och inspirera er tills vi når nästa milstolpe 20 ÅRS JUBILEET!

  Än en gång, jättetack! / Katarina

1Kommentar
 • Postat avGunilla Isakssonpå 7 juni, 2016 at 10:47

  Tack själv Katarina. Medlemsfesterna är så bra arrangerat och man har kul och får god mat. Nu är det bara att fortsätta träna för nästa års fest.

  Svara

Besvara

Avbryt