Gott Nytt Träningsår!

Vi vet att fysisk aktivitet är viktigt för att vi ska skapa och behålla ett starkt immunsystem. Regelbunden fysisk aktivitet är även bevisad att sänka stressnivåerna och hjälpa vårt psykiska välmående.

För att du ska kunna vara aktiv när du vill har vi tillsammans med Les Mills möjlighet att erbjuda dig online träning till rabatterat pris. Fram till 31 januari 2021 får du 60 dagars fri prov-period*.

När du registrerar dig blir du frågad att lägga till betalningsuppgifter men oroa dig inte, det är först efter 60 dagar du börjar betala och blir då en prenumerant på Les Mills On Demand. Ditt pris är 9,95 euro per månad när du använder länken, normalt pris 14.95 euro.

LES MILLS On Demand erbjuder över 1000 träningspass. Du kan träna till klassiker som BODYPUMP och BODYCOMBAT, göra mindfulness-övningar eller bidra till dina barns aktivitet med BORN TO MOVE. Programmen är 15–55 minuter och det finns alternativ för alla oavsett träningsnivå.

Detta erbjudande gäller alla medlemmar som ej utnyttjat detta erbjudande tidigare. Om du ej fått länken via sms eller mail så hör av dig till oss så skickar vi den till dig.

Les Mills köpevillkor gäller: Nya prenumeranter blir debiterade efter provperioden, avsluta när du vill.

Våra gruppträningspass:

 

LesMills BODYPUMP

 

Bildresultat för les mills facebook cover

 

LesMills SPRINT

 

Bildresultat för les mills facebook

 

LesMills VIRTUAL CYKEL

 

Bildresultat för les mills virtual banner 

 

KETTLEBELLS

 

 

FUNCTIONAL FITNESS

 

 

STEP-UP

 

 

CORE/RUMPA MINIBAND

 

  Aktuellt träningsschema hittar du på sidan BOKA PASS